Live with love

사랑하며 살래요. “Live with love”

Sebenernya mau tulis judulnya pake korea tapi kalau komputernya ga bisa baca korea entar jadi kotak-kotak semua kan ga bagus jadinya hehe.

Anyway, minggu kemaren pas lagi jalan pulang ke rumah, tiba-tiba perasaan jadi happy banget dan keingetan lagu ini.

* * *

live_with_love

* * *

Ini lagu sekolah minggu sih. Aku sendiri cukup heran kenapa bisa tiba-tiba keingetan lagu ini. Tapi bagian refrainnya itu entah kenapa terus ke-play di kepala aku haha. Let’s live with love like Jesus does.

Live-To-Love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s